Я намагалася умовити сина відмо витися від kоханої жінки, у якої вже є дитина. Але його слова приголомшили мене.

Хочу поділитися своєю історією. Мій син закохався і вирішив одружитися. Вона на сім років старша за мого сина, до того ж — у неї дитина. Я була проти цих відносин. Просила відмовитися від неї. Радила не поспішати. Він говорив, що вона хороша, добра, просто їй не пощастило з першим чоловіком. Не приховуючи свого захоплення, син говорив, що вона розумна, красива, відмінна господиня. «Я зроблю її щасливою». Я дала пораду: жити з нею, не розписуючись? Навіщо поспішати? У наші дні багато хто так живе, а потім час покаже. А він мені у відповідь сказав: «Якби у тебе була дочка, ти їй дала б таку пораду?

Цивільний шлюб для таких чоловіків, які не хочуть брати на себе відповідальність. Ти мені завжди говорила, що справжній чоловік повинен відповідати за свою жінку. Пам’ятаєш, давала мені книжки почитати. Я не забув, як ти на двох роботах гарувала заради мене. І це тому, що ти не зустріла справжнього чоловіка «. Він зібрав свої речі і переїхав до неї. Ми з ним завжди були друзями. Мені було сумно, що він від мене йде до якоїсь сторонньої жінки. Подруга порадила познайомитися з обраницею. Я вирішила піти її порадою і сходити «в гості». У магазині вибрала іграшки для дитини.

Пам’ятаю, як колись радів мій синочок, коли купувала йому машини. Я готова була купити йому всі машинки на світі. Взяла улюблений торт сина, адже не можна з порожніми руками, і вирушила «до невістки». Двері відчинила молода жінка. У кімнаті бігав блакитноокий хлопчик зі світлим волоссям. Він мені широко посміхнувся. Він дуже схожий на мого сина. Хоча і не мій онук. Я остаточно і безповоротно закохалася в цього малюка. Він заволодів моїм серцем назавжди. Мені стало соромно, що я прийшла в цей будинок з наміром образити прекрасну маму цього дивного хлопчика. Скоро у мене з’явиться внучка…

Leave a Comment